Dayfly Kriszti, az édesanya-lelkesítő

Miért pont ezt a nevet választottam? A dayfly magyarul tiszavirág. Egy törékeny kis lény, akinek az élete egyetlen napig tart. A tiszavirág csodálatos jelkép. Van, akinek a mulandóságot, a rövid, hiábavaló életet szimbolizálja. Számomra viszont a tökéletes kiteljesedést, hiszen egyetlen, pazar nap alatt ez a pici kérész mindent megél, ami fontos. Ez a nap neki egy folyamatos násztánc, egy örömünnep, amit minden évben ezrek és ezrek csodálnak meg.
A vágyam az, hogy megtanuljuk a saját életünk mozzanatait is a kérészhez hasonló teljes odaadással megélni, megcsodálni és megbecsülni az értékeit. Megtalálni a saját utunkat, merni őszintének lenni és tudatosan alakítani a körülményeinket.
Mindannyiunknak megvannak a maga csatái, ezért is tartom fontosnak, hogy megmutassam a sajátjaimat is. Ha valakin látom, hogy nagyon nincs jól, mindig könnyebben tudom biztosítani az együttérzésemről, hiszen tudható rólam, hogy én is megjártam a magam poklát. Hogy értem őket, ismerem a gondjaikat, átérzem a helyzetüket.

Velem arra számíthatnak, hogy ítélkezés nélkül beszélgetek velük. Hogy egyenrangú partnerként kezelem őket. Hogy vágyom megismerni és megismertetni őket. Hogy segítek helyére tenni és a helyén kezelni a bajaikat. Hogy igyekszem megnyugvást hozni a napjaikba. Hogy rám számíthatnak, hogy hozzám fordulhatnak, ha elakadnak.

Minden egyes beszélgetés, minden egyes történet, minden egyes sors kicsit a részemmé válik, mindből tanulok, fejlődök magam is.

Beszélgetés típusok:

  • egyéni coaching
  • önismereti tréning
  • párkapcsolati coaching


A foglalkozások díjai:

Csoportos tréning 3000 Ft/felnőtt

 Egyéni konzultáció 15000 Ft/90 perc

Hétfőnként 10 órától vár Benneteket!

A foglalkozások házigazdája: Mógor „Dayfly” Krisztina

Dayfly Kriszti 
édesanya-lelkesítő