Hordozási tanácsadás

A babák elemi igénye a testközelség. A hordozásnak a gyereknevelés során számos területen pozitív hatása van. Az emberiség történetében mindig is tudták ezt. Napjainkban a modern társadalmakban is reneszánszát éli a hordozás, egyre több lehetőség közül lehet választani, így mindenki számára megtalálható a neki személy szerint leginkább megfelelő megoldás. A kezdetekben szerény minták híján a hordozás során nehézséget a hiányos vagy pontatlan ismeretek épp úgy jelenthetnek, mint az internetes keresgélés során ránk zúduló információdömpingben való eligazodás. Ebben igyekszem támpontot adni az esemény során.

A tanácsadás folyamán,  egy rövid előadás során alapvető információkat tudhatsz meg a hordozásról, utána pedig lehetőséged van különböző hordozóeszközöket kézbe venni és akár próbálni is (amik lesznek nálam: szövött kendő, karikás kendő, rugalmas kendő, mei tai, félcsatos, csatos hordozók).

Amire az előadás során választ kaphatsz:

  • Mik a hordozás előnyei?
  • Hogyan érdemes hordozni?
  • Milyen hordozóeszközök vannak?
  • Mik a hordozóeszköz választásának szempontjai?

Előadás-beszélgetés és próbahordozás.

Az alkalom folyamán, egy rövid előadás során alapvető információkat tudhatsz meg a hordozásról, utána pedig lehetőséged van különböző hordozóeszközöket kézbe venni és akár próbálni is. Amire az előadás során választ kaphatsz:

  • Mik a hordozás előnyei?
  • Hogyan érdemes hordozni?
  • Milyen hordozóeszközök vannak?
  • Mik a hordozóeszköz választásának szempontjai?

A foglalkozás díja: 1500 ft/család

Csoportos tanácsadás

Az alkalom során átbeszéljük, a ti egyéni eszközválasztási szempontjaitokat, kit tudjátok próbálni a nektek szimpatikus eszközöket, a választott hordozókat megtanuljátok használni is. A csoportos tanácsadások kis létszámúak, hogy mindenkihez kellő figyelemmel tudjak fordulni. A tanácsadás végén lehetőség van eszköz bérlésre is.

A foglalkozás díja: 4000 ft/család

Egyéni tanácsadás

Tartalmában egyezik a csoportos tanácsadással, ebben az esetben csak egy családé a figyelmem a teljes tanácsadás alatt.

A foglalkozás díja: 8000 Ft”

Oláhné Czeizing Hedvig – Óvodapedagógus, hordozási tanácsadó és babamasszázs oktató