A MaMi Műhely megteremtésével szeretnék segíteni és megoldást nyújtani azon anyukák számára, kik nem csak virtuális közösségben, hanem fizikai közösségben szeretnének kapcsolódni a hasonló élethelyzetben levő nőtársaikhoz. A Műhely azért jött létre, hogy lehetőséget, helyet biztosítsunk az édesanyák és pici babájuk számára, hogy kellemes környezetben tudjanak kikapcsolódni, kapcsolatot építeni, ápolni, szépülni, okosodni, munkát keresni vagy csak egyszerűen kimozdulni otthonról.

Közösséget építünk.

Azt tapasztaltam, hogy az anyává válás útja a várandósságtól kezdve kérdésekkel, kételyekkel, várakozással és kellemes bizonytalansággal van kikövezve. Az információs források végeláthatatlan lehetőségének köszönhetően, soha ennyi érv és ellenérv nem volt tarsolyunkban, soha ennyire összezavarodott anya világ nem volt még.

Anyáink, vagy a tapasztaltabbak vagy távol, vagy a munka világában robotolva nem tudják úgy fogni kezünket, mint azt a várandósság alatti és frissen szült anyukák igényelnék.

A Ma-Mi Műhely, lehetőséget szeretne nyújtani az Anyukáknak, hogy együtt lehessenek, jót-rosszat közösen megbeszélve, az anyaság élményeit és nehézségeit együtt megélve, alkothassunk egy nagy Baba-Mama közösséget.

Gyere és csatlakozz Hozzánk!

Tovább a foglalkozásainkhoz!