Mesedélelőtt

Fejér Noémi, tanácsadó szakpszichológus és metamorphoses meseterapeuta foglalkozásai

“Hiszem, hogy az, aki hozzám fordul képes lesz megtalálnia önmagát, az élet szeretetét, teljességet és a szilárdságot.

“A mese egy szőttes, átszövi életünket és lényünket. “

Program:
A mese segítségével körbejárjuk azt az utat, milyen amikor anya születik, milyen az, amikor a női erő megsokszorozódik – tanulás, milyen rátalálni a női re – vitalitásra párkapcsolat újradefiniálása, mit tudsz tenni ha női szerepek közötti “vergődés” foglalkoztat, munka – család – új karrier.

Ma – Mi (ként) a családi mesedélelőttök célja, hogy az otthon lévő anyukák számára helyet és teret biztosítson ahhoz, hogy megerősödjenek anyaságukban, rálássanak a saját működésükre, érzékeljék, hogy nincsenek egyedül a nehézségeikkel, kimondhassanak olyan dolgokat, amelyekre egyébként nincs lehetőségük (pl., hogy nem csak szépségei, hanem árnyai is vannak az anyaságnak), feltérképezzék erőforrásaikat és végső soron az, hogy a hasonló élethelyzetben lévő nők közösséget alkossanak.

Minden alkalommal egy-egy, a kisgyerekes léthez kapcsolódó problémakört járunk körbe a mese segítségével. Anyává válni annyit jelent, hogy az egész életed átalakul. A kihívást az, hogy össze kell hangolni a régi és új örömöket, vágyaidat, feladatokat és elvárásokat. Délelőttök ennek a szakasznak a könnyebbé tételében segít. Gyere és tölts el egy órát olyan édesanyákkal, akik veled együtt mennek keresztül ezeken a formálódásokon.
​Várlak nagy szeretettel, legyen ez a közösségi hely, ahova gyermekeddel felkerekedsz!

Kinek ajánljuk?

0 – 3 év közötti gyerekekkel várunk benneteket


A csoportos konzultáció díja: 3 000 Ft / alkalom

Egyéni konzultáció: 10 000 Ft/alkalom (60 perc)


Fejér Noémi – tanácsadó szakpszichológus meseterapeuta és családterapeuta