Szolgáltatások

Babaváró vagy szülinapi rendezvény

Pozitív fegyelmezés

Pszichológus

Karrier tanácsadás

Szimbólumterápia

Születésnapi zsúr

Baba foglalkozások

Coach

Autogén tréning

Meseterápia

Zenés-táncos foglalkozás

Várandós és szüléskísérő dúla

Jogi tanácsadás

Workshop

 

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek, a Ma-Mi Műhely honlapján.

Az anyaság egy csoda. Az anyaság évezredek óta a Nők életének legmeghatározóbb állomása.

Azt gondolom, a fogantatás és a szülést követő időszak, rendkívül érzékeny és kiszolgáltatott periódus, a nők életében.

Azt tapasztaltam magamon és a környezetemben egyaránt, hogy az anyaságba frissen belecsöppenve, soha nem látott mennyiségű feladatnak, szerepkörnek, trendnek, nevelési elvnek kellenek megfelelni. Információs káosz alakult ki, mindeközben az anyáknak talán soha nem látott mértékben nem tudja fogni a kezét a család és a környező társadalom. A mostani rohanó világban, mikor még a pici a legvédtelenebb, az anya a legkiszolgáltatottabb, amikor szükség van egyfajta „inkubátor” védelemre, van a legnagyobb szükség segítségre, támaszra, figyelemre. 

A tovább dolgozó nagyszülők, a sokszor több száz kilométer távolság, a megváltozott kulturális hozzáállás mind nehezítik azt, hogy a frissen anyává váló anyukák napi segítséghez jussanak. A közösség építő ereje, ebben a puha, törékeny időszakban rendkívül meghatározó.

A tapasztalatok, tudás, nehézségek megosztása, a fizikai és lelki segítség elengedhetetlen feltétele annak, hogy kiegyensúlyozott és boldog anya születhessen.

A MaMi Műhely megteremtésével szeretnék segíteni és megoldást nyújtani azon anyukák számára, kik nem csak virtuális közösségben, hanem fizikai közösségben szeretnének kapcsolódni a hasonló 
élethelyzetben levő nőtársaikhoz.

A Műhely azért jött létre, hogy lehetőséget, helyet biztosítsunk az édesanyák és pici babájuk számára, hogy kellemes környezetben tudjanak kikapcsolódni, kapcsolatot építeni, ápolni, szépülni, okosodni, munkát keresni vagy csak egyszerűen kimozdulni otthonról.

Közösséget építünk.

Azt tapasztaltam, hogy az anyává válás útja a várandósságtól kezdve; kérdésekkel, kételyekkel, várakozással és kellemes bizonytalansággal van kikövezve. Az információs források végeláthatatlan lehetőségének köszönhetően, soha ennyi érv és ellenérv nem volt tarsolyunkban, soha ennyire összezavarodott anya világ nem volt még.

Anyáink, vagy a tapasztaltabbak vagy távol, vagy a munka világában robotolva nem tudják úgy fogni kezünket, mint azt a várandósság alatti és frissen szült anyukák igényelnék.

A Ma-Mi Műhely, lehetőséget szeretne nyújtani az Anyukáknak, hogy együtt lehessenek, jót-rosszat közösen megbeszélve, az anyaság élményeit és nehézségeit együtt megélve, alkothassunk egy nagy Baba-Mama közösséget.

Gyere és csatlakozz Hozzánk!