Image Alt

  Dankó Adrienn

  Anya karrier coach

  Dankó Adrienn vagyok, Anya karrier coach, karrier tanácsadó és fejvadász.

  Saját coachingra, karrier tanácsadásra és kiválasztásra szakosodott tanácsadó cégemet vezető anyuka vagyok, egy kisfiam van. Diplomáimat a Nemzetközi Üzleti Főiskola Vállalati gazdálkodás szakán (2003), majd a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi közgazdaságtan szakán (2005) szereztem. 2005 óta foglalkozom közép- és felsővezető kiválasztással multinacionális céges ügyfeleim számára, sok éves karrier tanácsadói tapasztalatom van, és 2018 óta coacholok.

  Gyermekem születése után visszatérve a munkaerőpiacra tapasztaltam meg az anyaság és a munkavállalás összeegyeztetésének kihívásait és egy-egy álláspályázat során az anyaságommal kiteljesedett új ’énem’ kifejezésének dilemmáit. Így fontosnak érzem, hogy támogassam az anyukák munka világába való visszatérését, hogy felkészülten és magabiztosan pályázhassanak olyan lehetőségekre, melyek rugalmasságot tesznek lehetővé és egyúttal a karrierjükben való továbblépésre is alkalmasak.

  Szakterületeim a karrier coaching, ahol többek között együtt megtalálhatjuk az új karrier utad vagy kideríthetjük, hogy neked való-e a saját vállalkozás. 15 évnyi tapasztalatommal és több ezer vezetett interjúval a hátam mögött, önéletrajz- és motivációs levélírás, LinkedIn profil kialakítás, állásinterjúra való felkészítés, és az álláspiaci helyzet és bérezés átbeszélése témákban szintén örömmel állok rendelkezésedre!

  Magyar és angol nyelven dolgozom.

  Position: Anya karrier coach

  Contact