Image Alt

  Fejér Noémi

  Meseterápia

  Fejér Noémi vagyok, tanácsadó szakpszichológus családterápiában képzett, anya-magzat kapcsolatanalítikus és emdr-practitioner.

  Több, mint 20 éve foglalkozom emberekkel, kezdetben pályaorientációval, karrier tanácsadással munkavállalási tanácsadóként, később pedig már családokkal, mint szociális munkás és családterapeuta jelölt. 2008-ban új korszak kezdődött a számomra, amikor pszichológusként diplomáztam. Családterápiás gyakorló éveim alatt találkoztam a Ligában Boldizsár Ildikóval és a metamorphoses-meseterápiával 2010-ben. Azután az önismereti élményemnek köszönhetően ismerkedtem meg a férjemmel, aki a 3
  gyermekem édesapja. Párom a meseterápiás vizsga estéjén a családi vacsoraasztalnál úgy fogalmazott
  „anyátok megtalálta önmagát”, sugároztam … jómagam az igazmondó tükörben pedig azt láttam meg, hogy a mese azzal gazdagított engem, milyen megmerítkezni a tiszta forrásban.
  Meseterapeutaként az a célom, hogy minél több emberhez újra eljusson a mesei” tudás”, amely a láthatatlan önismereti utak bejárását adja, valamint, hogy meg tudjunk lépni családi és egyéni elakadásokat.
  Jelenleg anya-mazgat kapcsolatanalízist tanulok és kísérem az édesanyákat babákat a várandóssági folyamatban, megélni azt a lelki köldökzsinórt, amire mindenkinek szüksége van. Több, mint egy éve tagja vagyok az Édesanyák Szakértői Csoportnak, ahol önkéntes alapon ingyenesen nyújtunk tanácsadást életvezetéssel kapcsolatban, emiatt kezdtem el idén szülő-csecsemő konzultációt tanulni, hogy támogassam az anyákat a gyerekek regulációs zavarok feloldásában. Emdr-terápiában képződöm, ezzel a trauma feldolgozó terápiás módszerrel szülésfeldolgozás, transzgenerációs mintázatok felszámolása miatt szoktak hozzám fordulni. A Kalandok Szárnyán/ @mesekalandokszarnyan és a Mamakapocs/ @mamakapocs csapatában
  sikerül megvalósítani baba-mama csoportjainkat és énerősítő-bátorító drammaiktus alkotó fejlesztő kézműves ovis, iskolás és kamasz korosztályú foglalkozásainkat.

  Position: Meseterapeuta, szakpszichológus

  Contact