Image Alt

  Lévai Dóra

  Dúla

  Szeretettel köszöntelek!

   

  Lévai Dóra vagyok, egy 2015-ben császármetszéssel született kisfiú és egy 2017-ben, természetesen, vízben született kislány édesanyja.

   

   

  A gimnázium után, az ELTE BTK-n magyar nyelv és irodalom szakos bölcsész és tanári végzettséget, illetve magyar mint idegen nyelv szakon abszolutóriumot szereztem.
  Ezt követően az ELTE PPK Neveléstudományi Doktori Iskola ösztöndíjas hallgatója, az ELTE PPK egyetemi tanársegédje voltam, majd 2014-ben, a sikeres doktori védésemet követően, kisfiam születéséig itt dolgoztam aktívan egyetemi adjunktusként, oktatás-informatikai területen.

  A várandósságaim és a szüléseim olyan önismereti úton indítottak el, amely során tudatossággal, a saját anyaságom mellett más édesanyák helyzetére is rávezették a figyelmemet és egyre gyakrabban éreztem, hogy szeretnék nekik a hétköznapi, támogató beszélgetéseken felül többet is adni. Kislányom születését követően megérett az elhatározás bennem, hogy szeretnék dúlaként állni az édesanyák, párok, családok mellett.

  Elvégeztem Békés Emőke motivációs képzését (http://bekesemoke.hu), majd a dúlai alapképzést és jelenleg (2021. február) a másfél éves dúlaműhelyen tanulok tőle és dúlatársaimtól.

  1. őszén Rózsa Ibolyánál (https://anyatejut.hu/)  tanultam, hogy szoptatási segítőként is tudjam támogatni a hozzám forduló édesanyákat.

  Az EMMA Egyesület (https://www.emmaegyesulet.hu) önkénteseként szívesen veszek részt olyan tevékenységekben, amelyekkel az egyesület feladataiban tudok segíteni.

  Azt szeretném, ha a hozzám forduló édesanyák, párok, családok számára egy olyan hiteles, megnyugtató, értő figyelemmel hallgató, empatikus szakember lehetnék, akit bizalommal keresnek a gyermekvárásuk idején, a szülés közeledtével, illetve a szülést követő, gyermekágyas időszakban is.

  Anyaóra Facebook oldalamon is várlak szeretettel!

  Position: Dúla

  Contact