Image Alt

  Mazsuné Kelemen Eszter

  Esztyoga

  Mazsuné Kelemen Eszter vagyok, jógaoktató, az Esztyóga alapítója.

  2006-ban szereztem tanítói diplomát, majd azt követő években, egy általános iskolában alsósokat tanítottam. Mindig is érdekelt a gyermeki lét, gondolkodásuk, viselkedésük. 2014 óta jógázom és érdeklődöm mélyebben a jóga világa és kulturális háttere iránt

  Három gyermekem megszületése után döntöttem úgy, hogy a kisebb korosztály irányába nyitok, egy olyan foglalkozással, ami mind testi és mind lelki fejlődésüket szolgálja, ezért a pedagóguspályát kiegészítve gyerekjóga oktató lettem. Úgy vélem, hogy a jógára és a jógával elérhető nyugalomra a gyerekeknek is nagyon nagy szükségük van.

  Az óráimat nagyon játékosan, mesébe szőve építem fel. A gyerekek a jógán megtanulják belső feszültségeiket oldani, befelé figyelni, elcsendesedni, relaxálni, melyek nélkülözhetetlen az idegrendszer és az immunrendszer helyes működéséhez. Elsajátítják a helyes légzést.

  Az ászanák végrehajtásakor szimmetrikusan erősödnek és nyúlnak az izmok, ez által javul a gyerek testtartása és mozgáskoordinációja. A gyakorlások során a testséma fogalma is könnyebben kialakul.

   

  Position: Jógaoktató

  Contact