Image Alt

  Nagy-Rácz Andi

  A MaMi Műhely Tulajdonosa

  Sziasztok drága MaMi Műhelyes anyukák!

  Nagy-Rácz Andi vagyok, vállalkozó anyuka, két gyönyörű kislány édesanyja.

  A gyerekek előtt egy biztosító magyarországi irodáját építettem fel és ott dolgoztam, mint cégvezető, hivatalosan közgazdász és gazdaságelemző a végzettségem.

  A férjemmel 10 évvel ezelőtt egy munkahelyen dolgoztunk, barátok lettünk, majd szépen kibontakozott a szerelemünk. Két tündéri kislányunk van Liza és Emili. Pontosan 21 hónap van közöttük… ugyan nem kifejezetten így terveztük, az első év nem volt a legegyszerűbb két pici gyerekkel otthon, de mára fantasztikusan boldog testvérek.

  Az első kislányom születése után élénken élt bennem a pillanat, amikor a férjem közel 2 hét otthonlét után ránk csukta az ajtót és elment dolgozni, engem meg otthon hagyott egy újszülöttel… effektív halálfélelmem volt, hogy mit kezdek egy kisbabával.

  A séta, ebéd, felöltözés mind távlatinak tűnt, de szerencsére sikerült megugranom az anyaság első kihívásait, és hamar elkezdtem a lányommal, majd később a lányokkal olyan foglalkozást keresni, ahol találkozhatok többi anyukával is. Adott a napjainknak egy keretet, hogyha egy ilyen helyre „csinosban” elmehettünk.

  Sok helyre jártunk, gyakorlatilag egész Pesten belül, de szomorú voltam, hogy nem volt olyan jó hely, ahova hosszú ideig, azonos közösségbe tudtunk volna járni. Gyakorlatilag ekkor fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy milyen jó lenne egy közösségi teret megvalósítani, ahol a programok mellett tudunk közösséget építeni, élményeket, megéléseket megosztani.

  A MaMi Műhely és Én:

  Egyik nap láttam egy vállalkozó anyuka csoportban, hogy a MaMi Műhelynek új anyukát keresnek. Egy álló éjjel ébren voltam, hogy érdekel, átvenném. Időben úgy lett volna ideális, ha kicsit később mehettem volna vissza dolgozni, de annyira tetszett a gondolat, hogy nem hagyott nyugodni.

  Jövőnk:

  Azt látom, hogy akár kerületenként is kevés az olyan hely ahova az anyukák szívesen elmennének a babócákkal, vagy akár 1-2-3 gyerekkel is feltöltődni és állandó, tematikus programlehetőség kínálkozik. Jelenleg, a legelső tervem, hogy a budai oldalon akár a központban, akár agglomerációban megtaláljam a MaMi Műhely Buda új helyszínét, s utána pedig a többi MaMi Műhely vevő-érdeklődő anyukával összefogva a város másik kerületében valósítsunk meg egy franchise rendszert közös erővel.

  Nagyon megtisztelő és izgalmas feladat a MaMi Műhely életét újra alakítani, remélem hamarosan találkozunk és megismerhetlek Bennetetek és a babócákat is.

  Szeretettel,

  Andi

  Position: Tulajdonos

  Contact

  Email: nagyracz.andrea@mamimuhely.hu