Image Alt

  Tószegi Judit

  Gyurmizó és Mézeskalács mirákulum

  Tószegi Judit vagyok, kézműves alkotó.

  Tevékenységem két felé ágazik: alkotó kézműves vagyok – mézeskalács készítés/ mezesmirakulum.hu , hennafestés/ hennamirakulum.hu – és mellette komplex kézműves foglalkozásokat vezetek.

  Családomban 3 gyerek büszke anyukájaként, épp a reptetés, kirepülés (szintén) mesei próbákat nyújtó szakaszát éljük.

  Rajztanárból lettem kézműves, autogén tréninget, szimbólum terápiát tanultam, és metamorphoses alkotó-fejlesztő meseterapeutaként végeztem.

  Kézműves alkotóként megragadott a mézeskalács forma- és motívum világa, a hennafestésben a gazdag mintakincs és az improvizáció lehetősége. Párhuzamaik, kapcsolódásaik mentén rajzolódott ki az irány, ami rávezetett a szimbólumok és a mesék útjára.

  A Kalandok Szárnyán/ @mesekalandokszarnyan és a Mamakapocs/ @mamakapocs csapatában működve, foglalkozásainkon mesékhez kapcsolódik a kézműves tevékenység. Az alkotófolyamat lehetőséget – teret, időt – teremt a mese belső feldolgozására. Az alkotómunka és az elkészült alkotás segíti továbbvinni és verbalizálni a mese kapcsán születő érzéseket és gondolatokat.

  GYURMIZÓ baba-mama kézműves foglalkozásaimon saját módszeremben ötvözöm a mondókákat, a gyerekdalokat, és a ritmust, a színekkel, formákkal és figurákkal. A kellemesen eltöltött közös program a babák taktilis tapasztalatszerzésének és kreativitásának fejlesztését, valamint a mamák számára praktikák és módszerek megismerését és elsajátítását nyújtja.

  Kismamáknak szóló ajánlatomban relaxáció és hennás pocakfestés szerepel.

  Position: Kézműves alkotó

  Contact