Bababarát horgolóleckék workshop

6 000 Ft

Kategória:

Description

Bababarát horgolóleckék Workshop programleírás:

Egy klub, ahol anya alkot, tanul és beszélget.

Egy klub, ahol a baba is vele lehet, ismerkedhet, játszhat.

Egy klub, ahol horgolunk.

 

Megfordult már a fejedben, hogy szívesen készítenél saját kezeddel egy-egy sapkát, játékot vagy dísztárgyat?

Hogy nincs rá időd? Hogy kétbalkezes vagy? Hogy a gyerek úgyse hagy csinálni?

Blanka, a foglalkozás háziasszonya: “Én ezeket a kifogásokat már mind hallottam!

És akik ezzel jöttek, mind megtanulták, megszerették a technikát és az alkotókör műfaját is. (Van olyan egykori tanítványom, aki mára webshopban árulja a termékeit.)

A horgolás az a technika, amit bátran ajánlok minden kisgyerekes anyának, akkor is, ha eddig semmilyen kézműves technika nem tetszett neki. Nem nagy az eszközigénye, rendkívül sokoldalúan használható technika, nem igényel nagy anyagi ráfordítást, nem foglal sok helyet, rendkívüli módon kikapcsol és teljesen baba- és gyerekbarát! Csak egy hátránya van: függőséget okoz. Ha rájössz az ízére, ki se mozdulsz otthonról a horgolós holmid nélkül, szemrebbenés nélkül előkapod vonaton, játszótéren, szülői értekezleten…”

 

Hogy néz ki egy foglalkozás?

A kezdőkkel az alapoktól kezdjük, az oktatás során fonalat és tűt biztosítok, majd pontos munkaleírást és képes összefoglalót küldök a tanultakról.

Az újrakezdők és haladók egymást segítve közösen kiválasztott projekteken dolgoznak, vagy saját munkájukat folytatják közösségben, profi segítséggel, jó hangulatban. Eközben a gyerekek játszanak, társas viselkedést tanulnak. (Esetleg fonalat gombolyítanak.)

A Bababarát horgolóleckékbe bárki bármikor bekapcsolódhat. Mindenki a saját tempójában halad, egyénre szabott útmutatásokkal segítve. Minden foglalkozás úgy van felépítve, hogy a végére egy munkadarab elkészül, vagy otthon folytatható-befejezhető állapotban lesz.

A részvételi díj 6000 Ft, egy alkalom 90 perc.

Ha többet szeretnél tudni a programról, látogass el a Facebook eseményhez: https://www.facebook.com/events/2450695508516908/

Tervezett dátumok: — márc. 6., ápr. 3., máj. 8. jún. 5.