Babával jógázom – babás jóga tanfolyam 1. rész

5 000 Ft

Kategória:

Description

Babás jóga tanfolyam a Normafánál

A babás jógára rendszeresen járókkal átlagosan hetente 60 percet jógázunk. Ez alatt az idő alatt még a legszorgalmasabb gyakorlóval sem tudunk olyan részletességgel belemélyedni abba, hogy mit miért csinálunk, ahogyan az ideális lenne, pedig fontosnak tartom, hogy megértsük azokat a dolgokat, amikkel foglalkozunk. Bár a jóga pozitív hatásai akkor is érvényesülnek, ha nem vagyunk tudatában a részleteknek, de hiszem, hogy a megértés erősebb elköteleződést és magasabb motivációt tesz lehetővé, ami által jóval mélyebb megtapasztalásaink lehetnek.

Egy workshop-sorozat első része lesz ez az esemény, amely során megismerheted nem csupán a babás jóga részleteit és apró kulisszatitkait, hanem az egyéni, valamint a más mozgásstílusban történő gyakorláshoz is olyan háttértudást kapsz, ami biztonságossá és élvezetesebbé teheti számodra a mozgást és a mindennapokat is. Legyél kezdő, haladó, már édesanya vagy (újra) kismama, hasznos tudással leszel gazdagabb ezen a tanfolyamon.

Ezen az első alkalmon a központi témáink a CSÁSZÁRMETSZÉS utáni mozgás, valamint a SZÉTNYÍLT HASIZOM lesznek.

Ez a workshop neked szól, ha bármelyik igaz rád:
–> császármetszéssel született a babád,
–> sokszor fáj a derekad,
–> úgy érzed, a hasfalad nem olyan erős, mint korábban,
–> gyakran tapasztalod, hogy estére sokkal nagyobb a hasad, esetleg kissé előreesik,
–> tudsz róla, hogy érintett vagy a szétnyílt hasizom kérdésben,
–> nem vagy érintett, de bármelyik téma érdekel, és
–> szeretsz jógázni 🙂

Arról beszélgetünk majd, hogy milyen az élet a testünkben a szülés után és hogy a jógával mit tudunk ehhez hozzátenni. Elmesélem, miről szól a jóga és miről nem, hogy miért nem kell tudnod a nyakadba tenni a lábadat, és miért fontos a mindennapi tevékenységeidben is előhívnod egy-egy eszközt, amit a jógaórákon csinálunk. Szó lesz arról, hogy a császármetszés hogyan befolyásolja a mozgást és hogy mivel könnyítheted meg az életedet, ha így hoztad világra a babádat. Átbeszéljük részletesen azt is, hogy ha szétnyílt a hasizmod, akkor mit tehetsz érte és melyek azok a gyakorlatok, amikkel segíthetsz rajta, valamint azokat is, melyeket célszerű kerülnöd. A foglalkozáson természetesen jógázni is fogunk, ahol a pontos kivitelezésre helyezzük a fókuszt, így nem csak megmutatom, hanem mindenkinél precízen beállítjuk az ászanákat. Most minden kérdésed felteheted!

Részvétel: ez az alkalom rólatok, anyukákról fog szólni, de 2 év alatti babával is lehet érkezni.

Ár: 5000 Ft/fő

Bejelentkezés: helyedet a workshopon a részvételi díj előreutalásával tudod biztosítani, itt tudsz bejelentkezni: https://mamimuhely.hu/termekkategoria/foglalkozasok/
Kérdés esetén írj üzenetet az oldalnak vagy a babavaljogazom@gmail.com email címre.

A foglalkozás minimum 4 jelentkező esetén kerül megtartásra.

Nagy szeretettel várunk benneteket!
Molnár Viki
(kismama-, baba-mama és gerincjóga oktató, Loveyourbelly tréner)
és a Bodza villa csapata

Magamról: közel 10 éves jógagyakorlói múlt áll mögöttem, az első, 200 órás jógaoktatói tanfolyamot 2017-ben végeztem el, utána ashtangát gyakoroltam és tanultam, majd megszületett a kislányom és ezt követően végeztem el a kismama- és baba-mama jógaoktatói képzést. A saját gyakorlásomban megtapasztalt, illetve a nagyszerű tanáraimtól kapott tudást leginkább azoknak szeretném átadni, akikkel egy cipőben járunk, ezért elsősorban babás jógát oktatok, illetve olyan felnőtt órákat tartok, ahová jórészt szintén édesanyák járnak.