Beszoktatást segítő workshop

5 000 Ft

Hogyan merd másra bízni a gyermeked?

Minden anya életében eljön a pillanat, amikor hosszabb-rövidebb időre el kell válnia a gyermekétől. Az elválást gyakran a kényszer szüli, másszor annak a felismerése, hogy nem győzünk egyedül mindent, ezért segítségre van szükségünk a gyermekfelvigyázás kapcsán.
Az elválás ugyanakkor stresszt jelent. Komoly félelmek kapcsolódhatnak hozzá, melyek megnehezíthetik a folyamatot. Az anyai érzések hatással vannak a gyermekre, így azzal, hogy megtanuljuk kezelni ezt a helyzetet, a gyermekünk számára is könnyebbé tesszük az elválást.

Kinek ajánljuk?
Azoknak az édesanyáknak, akik gyermekükkel töltik a mindennapjaikat, de tudják, hogy ez hamarosan meg fog változni (pl. bölcsődébe, óvodába lépés vagy bébiszitter érkezése miatt), az elválással kapcsolatos aggodalmaikat pedig szeretnék oldani.

Gyere el, ha szeretnéd megtudni:
• Milyen félelmek akadályoznak az elválásban?
• Hogy teremtheted meg a bizalmat?
• Mi segítheti az elengedést?
• Hogyan teheted könnyebbé gyermeked számára az elválást?

Mit kapsz a workshopon?
Pszichológus vezetésével körüljárjuk az elváláshoz kötődő lehetséges félelmeket, valamint azok okait. Megvizsgáljuk a bizalom fajtáit, valamint szerepüket az anya-gyermek kapcsolatban. Megismerjük az egyes kötődési típusokat, s azok hatását az elválásra. A workshopot követően érteni fogod, miből fakadhat a félelem, a bizalmatlanság, valamint lehetőséget kapsz ezek megszüntetésére.

A foglalkozás időtartama 90 perc. A foglalkozást tartja, az AnyapontNeked csapata.

Kategória: