Jógakaland Gyerekjóga

2 500 Ft

Kategória:

Description

Mazsuné Kelemen Eszter vagyok. 2006-ban szereztem tanítói diplomát, majd azt követő években, egy általános iskolában alsósokat tanítottam. Mindig is érdekelt a gyermeki lét, gondolkodásuk, viselkedésük. 2014 óta jógázom és érdeklődöm mélyebben a jóga világa és kulturális háttere iránt
Három gyermekem megszületése után döntöttem úgy, hogy a kisebb korosztály irányába nyitok, egy olyan foglalkozással, ami mind testi és mind lelki fejlődésüket szolgálja, ezért a pedagóguspályát kiegészítve gyerekjóga oktató lettem. Úgy vélem, hogy a jógára és a jógával elérhető nyugalomra a gyerekeknek is nagyon nagy szükségük van.
A gyerekek a jógán megtanulják belső feszültségeiket oldani, befelé figyelni, elcsendesedni, relaxálni, melyek nélkülözhetetlen az idegrendszer és az immunrendszer helyes működéséhez. Elsajátítják a helyes légzést.
Az ászanák végrehajtásakor szimmetrikusan erősödnek és nyúlnak az izmok, ez által javul a gyerek testtartása és mozgáskoordinációja. A gyakorlások során a testséma fogalma is könnyebben kialakul.
Az óráimat nagyon játékosan, mesébe szőve építem fel. Jógakalandra hívom a gyerkőcöket, rendszeres segítőnk Durmi mackó.
Szeretettel várom csütörtökönként a kis jógisokat egy közös gyakorlásra 17 órától.