Jógázz otthon gyermekeddel, megmutatom hogyan! ! – Jógakaland workshop

4 000 Ft

Kategória:

Description

Jógázz otthon gyermekeddel, megmutatom hogyan!

Igen, jól látod, ezt a gyerekjóga órát Anyukáknak találtam ki:)

Szeretném megmutatni, hogy milyen könnyen és játékosan tudsz a gyermekeddel otthon jógázni, akkor is, ha még soha nem próbáltad ezt a mozgásformát! A Jógakaland játékai és mesekönyvei gyermekednek egy mesés világot jelentenek, Neked pedig egy izgalmas módszertant, ami rajtad keresztül segíti őt kiteljesedni.

Szülőként szerintem az a legfontosabb dolgunk, hogy megmutassunk és megtanítsunk gyermekeinknek egy olyan öngondoskodó eszköztárat, ami a segít nekik: kezelni a stresszt és feszültséget, megmutatja nekik hogyan kezeljék rugalmasan a problémákat, hogyan reagáljanak a kihívásokra, megtanítja őket feltölteni az energiaszintjüket, tudatosan a jelenben lenni, és ami a legfontosabb, hogyan váljanak a lehető legjobban önmagukká.

A Jógakaland ebben tud Neked segíteni:)

Én otthon a kisfiamnak, Árminnak, már 2 éves kora óta mesélem a mesekönyveinket, amiket ő igazi kalandnak él meg, miközben észrevétlenül sajátítja el a benne lévő gyakorlatokat, ezáltal pedig a jógázás örömét.

A Jógakaland téged, mint Anyukát szeretne inspirálni, hiszen ha te megmutatod gyermekednek, hogyan lehet játékosan megismerkedni a jógával, azzal a lehető legjobbat teszed gyermekednek. Biztos alapot adsz neki a kiegyensúlyozott és egészséges testi-lelki fejlődéshez, amihez bármikor vissza tud majd nyúlni, amikor csak szüksége lesz rá az életében.

A workshopra hozz magaddal kényelmes ruhát, hiszen nem csak beszélgetni fogunk, jógázunk is! Kapsz egy szuper jegyzetet is, amit később is tudsz hasznosítani, na és persze sok-sok gyakorlati tippet, hiszen részletesen megmutatom hogyan működnek a Jógakalandos mesekönyveink és társasjátékaink.

Bátran gyere, ha gyermeked elmúlt 2 éves, és akkor is, ha túl sok az energiája, ha nehezen koncentrál, ha nem alszik jól, ha sokat betegeskedik, ha hisztirohamai vannak, vagy nem jó az egyensúlyérzéke.

Igény esetén, a gyermekfelügyeletet megoldjuk a Ma-Mi Műhelyben, csak a jelentkezésnél jelezd felénk:)

Ha kérdésed lenne a programmal kapcsolatban, írj nekem a Jógakaland Facebook oldalán, Bánhidi Dóra

Bánhidi D
+36306070617

Óraadó neve: Bánhidi Dóra
Óratípus: gyerekjóga Anyukáknak
Gyakoriság: havonta
Óra időtartam: 120 perc
Részvételi díj: 4000 Ft