Anya, jógázzunk! – Jógakaland workshop Anyukáknak

3 000 Ft

Kategória:

Description

Anya, jógázzunk! – Jógakaland workshop Anyukáknak

Igen, jól látod, ezt a gyerekjóga órát Anyukáknak találtam ki 🙂
Szeretném megmutatni, hogy milyen könnyen és játékosan tudsz a gyermekeddel otthon jógázni, akkor is, ha még soha nem próbáltad ezt a mozgásformát! A Jógakaland gyermekednek egy mesés világot jelent, Neked pedig egy izgalmas módszertant, ami rajtad keresztül segíti őt kiteljesedni.
A közös jóga segítségével, gyermeked Tőled tanulhatja meg, milyen felszabadultnak, játékosnak, és elmélyültnek lenni, miközben igazi minőségi időt töltötök együtt.
A kisfiamnak, Árminnak már 2 éves kora óta mesélem a Jógakalandos mesekönyveinket, amiket ő igazi kalandnak él meg, miközben észrevétlenül sajátítja el a benne lévő gyakorlatokat, ezáltal pedig a jógázás örömét.
Minél fiatalabban elkezdik a gyerekek, annál természetesebb lesz számukra ez a komplex mozgásforma, ami az életük minden területén kifejti a pozitív hatását, legyen szó például az érzéseik megéléséről, a stresszoldásról, a mozgásfejlődésről, vagy éppen a koncentrációs képességükről.
A workshopra hozz magaddal kényelmes ruhát, hiszen nem csak beszélgetni fogunk! Részletesen megmutatom hogyan működnek a Jógakalandos mesekönyveink és társasjátékaink, és úgy vezetlek be a titkos módszertanunkba, hogy közben jógázunk is.
Bátran gyere, ha gyermeked elmúlt 2 éves, és akkor is, ha túl sok az energiája, ha nehezen koncentrál, ha nem alszik jól, ha sokat betegeskedik, ha hisztirohamai vannak, vagy nem jó az egyensúlyérzéke.

Sok szeretettel várlak!

Óraadó neve: Bánhidi Dóra
Óratípus: gyerekjóga Anyukáknak
Gyakoriság: havonta
Óra időtartam: 90 perc
Részvételi díj: 3000 Ft