Élet a válás után – átkeretezés a mese eszközével – Tréning két hetente szombatonként

A nevem Brugoviczky Enikő. Szakpszichológus, tréner, és karrier coach vagyok

2007-ben szereztem meg diplomámat a Debreceni Egyetem pszichológia és tanár szakán. Kiválasztási területen dolgozom: tanácsadói és vállalati oldalon egyaránt megfordultam az elmúlt években. Több ezer interjú, és számos karrierút felépítése van a hátam mögött. 

Mivel számomra a család mellett a hivatás is fontos része az életemnek, folyamatosan képeztem magam, így ma nem csupán egy gyönyörű kislány büszke édesanyja lehetek, hanem munka-, és szervezetpszichológus, tréner, valamint karrier coach. 

Régi vágyam volt, hogy szakmai tudásomat és tapasztalatomat a céges világon kívül tudjam kamatoztatni. Hiszem, hogy anyaként szükségünk van egy olyan közösségre, ahol segíthetjük egymást, és fejleszthetjük önmagunkat.

Az AnyaPontNeked ötletgazdájaként olyan pszichológiai-pedagógiai témájú workshopokkal, tréningekkel várjuk az érdeklődő édesanyákat, akik egy konkrét élethelyzetre keresnek megoldást, vagy egy-egy számukra fontos témában szeretnének jobban elmélyedni.

Tréningjeinken többek között a válással-újrakezdéssel, a női szerep megélésével-újrafelfedezésével, míg workshopjainkon az érzelmi intelligencia megismerésével, az anya-gyermek kapcsolat különböző aspektusaival foglalkozunk.

Tréningünk két hetente szombatonként:

Élet a válás után – átkeretezés a mese eszközével

Tréning részvételi díj: 12 000 Ft/fő (időtartam: 2×3 óra)

Brugoviczky Enikő – Szakpszichológus, tréner és karrier coach