Milyen az érzelmi intelligenciád? Hogyan merd másra bízni a gyermekedet? – Workshop keddenként

A nevem Brugoviczky Enikő. Szakpszichológus, tréner, és karrier coach vagyok

2007-ben szereztem meg diplomámat a Debreceni Egyetem pszichológia és tanár szakán. Kiválasztási területen dolgozom: tanácsadói és vállalati oldalon egyaránt megfordultam az elmúlt években. Több ezer interjú, és számos karrierút felépítése van a hátam mögött. 

Mivel számomra a család mellett a hivatás is fontos része az életemnek, folyamatosan képeztem magam, így ma nem csupán egy gyönyörű kislány büszke édesanyja lehetek, hanem munka-, és szervezetpszichológus, tréner, valamint karrier coach. 

Régi vágyam volt, hogy szakmai tudásomat és tapasztalatomat a céges világon kívül tudjam kamatoztatni. Hiszem, hogy anyaként szükségünk van egy olyan közösségre, ahol segíthetjük egymást, és fejleszthetjük önmagunkat.

Az AnyaPontNeked ötletgazdájaként olyan pszichológiai-pedagógiai témájú workshopokkal, tréningekkel várjuk az érdeklődő édesanyákat, akik egy konkrét élethelyzetre keresnek megoldást, vagy egy-egy számukra fontos témában szeretnének jobban elmélyedni.

Tréningjeinken többek között a válással-újrakezdéssel, a női szerep megélésével-újrafelfedezésével, míg workshopjainkon az érzelmi intelligencia megismerésével, az anya-gyermek kapcsolat különböző aspektusaival foglalkozunk.

Vépy Viktória vagyok. Pszichológus, tréner, life coach, mediátor.

2007-ben végeztem pszichológusként és pszichológia szakos tanárként. 2011 óta oktatok és dolgozom trénerként. 

Éveken keresztül foglalkoztam gyermekekkel, valamint az őket gondozó és nevelő szakemberek képzésével, fejlesztésével. Kisgyermekgondozó-, nevelő képesítéssel magam is rendelkezem.

A csecsemők fiziológiai szükségletkielégítésétől kezdve, a kisgyermekek megfelelő játéktevékenységének biztosításán át egészen a kamaszok identitáskeresésének támogatásáig számos gyakorlati tapasztalatot szereztem a gyermekgondozás és nevelés területén. Végzett diákjaimmal éppolyan szeretettel teli kapcsolatot sikerült kialakítanom, mint az általam gondozott kisgyermekekkel.

Pszichológusként, pedagógusként – de legfőképp emberként – áll hozzám igen közel a munkámnak ez a területe. 

  
2013-tól life coach-ként és mediátorként segítem a hozzám forduló hölgyeket, anyákat az életvezetési és párkapcsolati elakadásaik megoldásában.

Trénerként főként szociális kompetenciafejlesztéssel foglalkozom, melynek során arra törekszem, hogy a résztvevők kezébe új eszközök kerüljenek. Olyan ismeretekhez, módszerekhez nyerjenek hozzáférést, melyek révén jobban megérthetik saját viselkedésüket, és képessé válhatnak arra, hogy azon a kívánt módon változtassanak. A csoportmunka egyik legnagyobb előnyét az önmagunkról és egymásról való ismeret folyamatos mélyítésének lehetőségében látom.

 

Fontosnak érzem, hogy az AnyaPontNeked workshopjain és tréningjein lehetőséget teremtsünk az édesanyáknak olyan pedagógiai-pszichológiai ismeretek, technikák, módszerek megismerésére, melyek megkönnyíthetik számukra a mindennapi gondozói, és nevelői feladatok ellátását.

Workshopjaink keddenként:

 – Milyen az érzelmi intelligenciád?

 – Hogyan merd másra bízni a gyermekedet?

A foglalkozások díjai:

Workshop részvételi díj: 4000 Ft/fő (időtartam: 90 perc)

Enikő és Viktória várunk szeretettel a Ma-Mi Műhelyben!